Кількість
|
Вартість
|
||
|
VMPROFI + Харчовий вакуумний пакувальник
- Повністю автоматичне вакуумне пакування.
- Посилена потужність компресора 20л/хв.
- Максимальна потужність: 900 мбар
- Подвійний вакуумний насос
- Особливості, що запобігають деформації крихких та делікатних продуктів під час всмоктування.
- Спеціальний режим швидкого маринування.
- Три режими упаковки: Сухий, Вологий, Вологий (наприклад, м'ясо)
- Подвійне ущільнення додатково захищає пакет від протікання.
- Можливість контрольованого ручного витягування повітря за допомогою функції вакууму «Пульс».
- Інтегрований простір для рулонної фольги
- Конектор для наповнення вакуумних ємностей з насадкою
- Вбудований ніж для зручного різання фольги в апараті.
- Ручка з фіксатором для простого та практичного використання.
- Максимальна ширина рулону/плівки: 300 мм.
- Живлення від мережі
Вибираючи нашу пропозицію, ви отримуєте оригінальну та повну комплектацію, запропоновану виробником. Ми не продаємо неповні комплекти (без пакетів, фольги).
На нашому аукціоні ви можете бути впевнені, що купуєте техніку польської дистрибуції.
Ви отримуєте докладний електронний посібник користувача польською мовою з чітким шрифтом, докладним описом та картинками.
Професійний зварювальний апарат оснащений подвійним насосом продуктивністю 20 л/хв і подвійним міцним зварним швом. Завдяки використанню системи подвійної герметизації гарантує надійне пакування продукції. Міцна конструкція для професійного використання, що включає двопоршневі насоси і потужний двигун для інтенсивної та тривалої роботи з максимальним вакуумним тиском -0,9 бар .
Універсальні функції: триступінчаста запаювання, два рівні вакууму, режим пульсації, ручне запаювання, автоматизований процес створення вакууму та запаювання, спеціальний шланговий вивід для вакуумного пакування в контейнери. Поверхня пристрою виготовлена з нержавіючої сталі , що робить його стійким до механічних пошкоджень і простим в обслуговуванні . Багатофункціональний з цифровим дисплеєм і можливістю запобігання деформації крихких та делікатних продуктів під час запечатування.
Набір містить:
- 1 рулон фольги з накаткою 28 х 300 см (ширина х довжина)
- 1 рулон фольги з накаткою 20 х 300 см (ширина х довжина)
- 5 пакетів з накаткою 22 х 28 см (ширина х довжина)
- Універсальний шланг для вакуумних контейнерів.
- Детальна електронна інструкція польською мовою - PDF
- Вакуумна пакувальна машина ВМПРОФІ в заводській коробці виробника
Мішки і рулони з накаткою
У комплект зі зварювальним апаратом входять спеціальні пакети і рифлені (ребристі) рукави. Вони ідеально підходять для зберігання продуктів у вакуумі і продовжують їх свіжість до 5 разів. Вони призначені для пакування продукції у стрічкових пакувальних машинах. Пакети та фольга виготовляються з поліамідно-поліетиленової фольги з рельєфним сітчастим покриттям. Тиснення фольги розроблено таким чином, що при висмоктуванні повітря з пакета його стінки не стикаються один з одним, залишаючи канали, необхідні для висмоктування повітря та створення вакууму.
Рукав та фольга, що входять до комплекту, багаторазові. Просто відріжте заварений кінець пакета та випрайте фольгу.
- міцна та міцна фольга, загальна товщина до 470 мікрон.
- посилені зварні шви, стійкі до розриву, двошарова фольга,
- товщина розділена на шари: 90+380 мкм
- призначений для зберігання: фруктів, овочів, сиру, горіхів, кави, чаю, грибів, спецій, макаронів, м'яса, риби, рису, хліба та іншої випічки.
- фольгу можна мити вручну або в посудомийній машині
- вони не вбирають запахи упакованих продуктів харчування
Фольгу та пакети можна використовувати для:
- розігрівання в мікрохвильовій печі – перед тим, як покласти в мікрохвильову піч, відріжте куточок пакету
- маринування
- заморожування
- приготування їжі
Фольга універсальна, сумісна та відмінно працює з більшістю інших моделей вакуумних пакувальників.
Час запечатування, функціональна кнопка 3 режимів:
- Сухий режим – для сухих продуктів без вологи (короткий час запечатування)
- Вологий режим – для продуктів із середньою вологістю (нормальний час запечатування)
- Вологий режим – для продуктів із високим вмістом вологи (тривалий час запечатування)
Вибір типу вакууму:
- Нормальний – для звичайних продуктів (наприклад, свіжих фруктів, м'яса) – нормальний вакуумний тиск.
- Делікатний режим – для делікатних та сипких продуктів – нижчий тиск вакууму.
Двофункціональний цифровий дисплей:
- Відображає прогрес вакуумування/герметизації
- Вказує, що пристрій увімкнено та закрито кришку. Коли діод почне блимати, зачекайте, поки він спалахне безперервно, і тоді можна приступати до наступної операції.
Створення вакууму та герметизація/скасування
Кнопка має дві функції, залежно від стану пристрою. У стані очікування він запускає відсмоктування повітря та автоматично запечатує пакет після завершення, а у разі програми «Створити вакуум і запаяти» — зупиняє машину.
Ручне зварювання, кнопка має дві функції:
- Запечатує відкритий пакет без можливості викачування повітря.
- У програмі VAC&SEAL кнопка зупиняє двигун та насос і приступає до запечатування пакета, дозволяючи контролювати створення вакууму та запобігати роздавлюванню делікатних предметів.
Відсмоктування повітря із вакуумних контейнерів
Маринування продуктів у вакуумному контейнері.
Спеціальний режим «Пульс» пульсуючий.